Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vlad Moisescu: E mai ceva ca în țările sovietice

moisescu

Liderul democrat-liberal reiterează că, alături de colegii de la PNL, nu va accepta înregimentarea niciunui ”traseist politic”.

”E pentru prima dată când se schimbă regulile în timpul jocului, mai ceva ca în țările sovietice. O să ne distrăm copios când o să constatăm că unii sunt de stânga și o să fie de dreapta și invers. Noi, ACL, nu vom primi niciun traseist politic ca să arătăm cât de gravă este această Ordonanță.”, a spus Moisescu la b1 tv.

Ordonanța adoptată de Guvernul Ponta nu are un caracter de urgență. ”Ce s-a întâmplat?” îi întreabă Moisescu pe guvernanți.

”Ponta ne oferă motive de campanie și de distracție pe seama dânsului. Dăm o Ordonanță care nu are un caracter de urgență. Ce s-a întâmplat?”, a adăugat vicele PDL.

După ce Viorel Cataramă s-a retras din cursa prezidențială și și-a îndemnat electoratul să-l voteze pe Cristian Diaconescu, dreapta politică a mai pierdut un candidat. Chiar Diaconescu a decis să abandoneze cursa și să anunțe că o susțină pe Elena Udrea.

”E o dramoletă ieftină. Această doamnă vrea să divizeze dreapta și o face după un plan ieftin. Diaconescu mi se părea un om cu verticalitate și coloană și acum mi se pare că i-a dispărut. Această domniță nu face decât jocul lui Victor Ponta pentru că el știe că dacă Udrea intră în turul 2, e singurul contracandidat pe care liderul PSD îl poate învinge. O să vă distrați sâmbătă când o să fie o alianță între PMP și un alt partid istoric.”, a punctat Moisescu.

Cât despre Călin Popescu Tăriceanu, Moisescu l-a catalogat drept ”coada de topor a lui Victor Ponta”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.