Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vlad Popescu Piedone, acuze la adresa coaliției de guvernare: Singurul lucru care a stat la baza votului lor este că nu le satisface clientela politică!

captura Facebook
Vlad Popescu Piedone

Deputatul PPU-SL Vlad Popescu Piedone, afiliat grupului PSD, a depus două dintre cele 2.500 de amendamente la proiectul de buget pentru 2021, un buget pe care cei de la PSD îl consideră ca fiind unul de austeritate.

”Am susținut astăzi, în calitate de parlamentar de Suceava, două amendamente pentru dezvoltarea și modernizarea infrastructurii din județ. Cum era de așteptat, așa cum s-a întâmplat și în comisiile de specialitate, parlamentarii PNL, USR-PLUS și UDMR au respins cele două amendamente, fără niciun fel de motivație. Singurul lucru care a stat la baza votului lor este că nu le satisface clientela politică. Nu îi interesează dezvoltarea țării. Nu îi interesează ca românii să aibă un trai mai bun sau măcar un trai decent. Nu îi interesează ca România să aibă drumuri demne de o țară din Uniune Europeană. Ei vor austeritate. Însă nu și pentru ei și acoliții lor”, a spue deputatul Vlad Popescu Piedone.

Modernizarea infrastructuri, cu finanțare de la Ministerul Dezvoltării

Cele două amendamente depuse de Vlad Popescu Piedone făceau referire la modernizarea rutieră din comuna Pătrăuți, respectiv din orașul Frasin. Iar pentru ambele, deputatul de Suceava dăduse și sursa de finanțare. Pentru Pătrăuți, a fost propusă suplimentarea cu 18.226 mii lei a creditelor bugetare ale Ministerului Dezvoltării, iar pentru Frasin, suplimentarea propusă a fost de 9.959 mii lei din același buget al Ministerului Dezvoltării.

„Nu uitați cine v-a oferit locul din parlament!”

Acesta acuză coaliția de guvernare că nu vede necesară dezvoltarea infrastructurii rutiere din România, o infrastructură deficitară, din cauza căreia se pierd ore în trafic, dar cel mai grav, se pierd vieți. Mai mult, Vlad Popescu Piedone le-a reamintit parlamentarilor că sunt obligați să acționeze în interesul românilor, al celor care le-au acordat încrederea la alegerile din decembrie.

„Cum nu văd necesar nici creșterea pensiilor, salariilor sau a alocațiilor. Li se pare normal să taie și să înghețe tot, pentru că nu se gândesc la oameni și la traiul lor. Nu mai vorbesc despre faptul că actuala majoritate parlamentară nu se gândește nici la educație, nici la sănătate. Dragi deputați și senatori, nu uitați cine v-a oferit locul din parlament! Nu uitați că trebuie să acționați în interesul românilor!”, a scris Vlad Popescu Piedone, pe pagina sa de socializare.

Dezbaterile pe amendamentele aduse proiectului bugetului s-au terminat, târziu, în noapte, iar astăzi, în plenul reunit al Parlamentului urmează să fie dat votul final.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.