Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vlad Popescu Piedone și-a lansat candidatura din partea PUSL la Primăria Sectorului 5

Captura facebook
Vlad Popescu Piedone

După obținerea a 632.000 de vizualizări și peste 48.000 de like-uri pe rețelele de socializare, după vizitele personale în mai multe cartiere, deputatul PUSL Vlad Popescu Piedone și-a anunțat candidatura la Primăria Sectorului 5, relatează Biroul de presă al PUSL prin  intermediul unui comunicat de presă.

”Evenimentul s-a desfășurat în fața a sute de membri și simpatizanți ai PUSL, noul sediu al organizației Sectorului 5, din Șos. Alexandriei nr. 102, dovedindu-se neîncăpător.

Pentru Vlad Popescu Piedone campania electorală a început cu promisiunea către locuitorii Sectorului 5, că le va fi mereu aproape, atent la nevoile și problemele cu care aceștia se confruntă.”

„Începând de astăzi, cetățenii pot veni aici pentru a sta de vorbă despre problemele cu care se confruntă. Vă asigur că atât eu, cât și colegii mei din organizație vom face tot ce este posibil pentru a le soluționa, pentru că nouă ne pasă de Sectorul 5. Fapte, nu vorbe! De acum suntem împreună pentru a continua lupta începută de tatăl meu pentru schimbarea în bine a sectorului! (…) Este o onoare pentru mine să am susținerea dumneavoastră, dar în același timp este o mare responsabilitate. Avem multe probleme de rezolvat și multe proiecte de realizat.”, a transmis Vlad Popescu Piedone potrivit comunicatului remis redacției.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.