Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vlad Voiculescu a EXPLODAT: Cîțu a încercat să dea un tun mai mare și în mod mai grosolan decât Dragnea însuși. Trebuie să plece

playtech.ro
Vlad Voiculescu

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății din partea USRPLUS, îl atacă extrem de dur pe premierul Florin Cîțu despre care spune că a încercat să dea un tun mai mare ca Liviu Dragnea prin PNDL 3.

"USR PLUS va rămâne de data asta ferm pe poziție. Cîțu trebuie să plece. Pentru toate motivele pentru care trebuia să plece în aprilie și pentru câteva în plus: printre altele, pentru că a încercat (împotriva legii, împotriva coaliției, împotriva interesului României) să dea un tun mai mare și în mod mai grosolan decât Dragnea însuși.

În astfel de zile urâte se văd adevăratele interese ale politicienilor.

Urmează zile urâte de manipulări în presă, de atacuri la USR PLUS, de îndemnuri aparent binevoitoare la "discuții", "înțelegere", etc. Urmează zile triste în care veți vedea din nou - ca și în aprilie - cum oameni pe care îi credeai întregi se transformă în butoane. Nu citez des proverbe, dar este unul care este potrivit în astfel de situații: Nu lătra la câine, uită-te la stăpân", a scris Voiculescu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.