Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vlad Voiculescu a pierdut Ministerul Sănătății, dar controlează Primăria Capitalei

Facebook
Voiculescu Tomescu

Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății demis de Florin Cîțu după nenumăratele gafe și bâlbâieli, controlează acum Primăria Capitalei cu ajutorul interpușilor săi - viceprimarul Horia Tomescu și secretarul general al PMB, Georgiana Zamfir.

După o lungă listă de gafe și de greșeli, după ce a refuzat să își asume responsabilitatea pentru evenimentele tragice petrecute în spitale în timpul mandatului său, Vlad Voiculescu a fost demis de premier din fruntea Ministerului Sănătății.

Deși și-a dat, din păcate, măsura incompetenței în domeniul sănătății, Voiculescu insistă să controleze, în continuare, ce se întâmplă în spitalele din București prin intermediul interpușilor de la PMB, Horia Tomescu și Georgiana Zamfir.

Prin intermediul viceprimarului Horia Tomescu, un apropiat al său, Voiculescu și-a plasat anumite persoane în câteva consilii de administrație ale spitalelor aflate în subordinea ASSMB, înlăturând membrii de drept. Această "manevră" a lui Tomescu este un grav abuz ținând cont de faptul că nu este reprezentat legal, nu are atribuții în acest sens sau drept de semnătură - AICI

Totul s-a petrecut cu acordul și cu sprijinul Georgianei Zamfir, secretar general al Primăriei București.

Georgiana Zamfir a fost numită în funcție în timpul mandatului de primar general interimar al liberalului Răzvan Sava și este un personaj controversat, despre care se spune că ar fi apropiată de „mafia piețelor” din sectorul 6 al Capitalei, fratele ei fiind chiar angajat la Piața Gorjului. Georgiana Zamfir este fosta soție a unui dezvoltator imobiliar din București apropiat de Grupul de la Monaco, un grup informal format din oameni de afaceri cu relații puternice la vârful statului.

Se pare că sfidarea legii a devenit una dintre trăsăturile caracteristice ale reprezentanților USR-PLUS, cel puțin în domeniul sănătății. Protagonista celui mai recent incident este fostul secretar de stat, Andreea Moldovan, eliberată din funcție la pachet cu Voiculescu, care a înregistrat, cu dezinvoltură, documentul de constituire a grupului de lucru pentru numărarea deceselor de Covid-19, la aceeași poziție în registru cu alt document.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.