Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vlad Voiculescu, avertisment după Congresul PNL: 'Șansele ca școala să treacă în online săptămâna care vine sunt de aproape 100%'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Vlad Voiculescu

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, susține că în București șansele ca școala să treacă în online săptămâna viitoare sunt de aproape 100%.

„În ciuda parangheliilor care sunt încă permise în București, toate culminând cu congresul PNL cu 5000 de oameni de ieri, părinții de copii de școală din București trebuie să știe că șansele ca școala să treacă în online săptămâna care vine sunt de aproape 100%”, a scris pe Facebook duminică seara Vlad Voiculescu.

Fostul ministru al Sănătății susține că instituțiile statului au fost din nou supuse politicului și au preferat să evite orice măsuri nepopulare înainte de congresul PNL.

„De fapt, dacă procedura birocratică de alocare a testelor pozitive pentru Municipiul București ar fi respectată și nu întârziată, incidența pe ultimele 14 zile ar fi deja peste 6 la mie nu mai departe de marți. Orice întârziere după ziua de marți nu va fi altceva decât fie un rezultat al neputinței instituționale, fie al unei comenzi politice. Ce este din nou groaznic de trist este că în timp ce spitalele sunt pline, toate instituțiile statului au fost din nou supuse politicului și au preferat să evite orice măsuri nepopulare înainte de congresul PNL, în detrimentul protejării copiilor și a școlii”, a mai scris Voiculescu pe rețeaua de socializare.

El le cere oamenilor să aibă grijă de sănătatea lor și de cea a copiilor lor, „indiferent de ce măsuri introduce sau amână din nou, în mod iresponsabil, guvernul! Toate spitalele - inclusiv cele pentru copii - sunt pline!”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.