Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Vlad Voiculescu recurge la vocabularul dictatorilor ca să îl descrie pe Florin Cîțu: 'Comportament demn de junta militară'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Vlad Voiculescu

Vlad Voiculescu, îl acuză pe premierul Florin Cîțu că are un comportament demn de junta militară. Nu are nicio legătură cu o țară europeană, mai spune Voiculescu despre prim-ministrul României.

Vlad Voiculescu a vorbit despre ancheta prin care trece fostul său consilier, Ștefan Voinea. „Premierul a găsit de cuviință să pornească o anchetă împotriva unui membru al echipei mele, Ștefan Voinea, ne-am trezit cu corpul de control”, a spus Voiculescu, vineri seara, la Digi 24.

Citește și: HALUCINANT Vlad Voiculescu aruncă România în aer: 'Nu este exclus să fie mii de morți în plus' - Întrebarea lui CTP l-a blocat

Fostul ministru al Sănătății a povestit faptul că Ștefan Voinea a fost adus de la Cluj-Napoca pentru a fi anchetat. „L-au ținut șase ore. Premierul României împreună cu domnul Ciuvică, probabil, a făcut plângere. Sunt aceleași acuzații”, a mai spus Voiculescu.

Fostul ministru s-a declarat revoltat de modul în care a acționat Florin Cîțu.

„Am aflat din presă că unul dintre membrii echipei mele a fost dat pe mâna Parchetului, e o premieră pentru România. Raportul nu e gata nici azi, nu știm, e o chestiune de juntă militară, este un fel de a acționa al domnului Cîțu, nu are nicio legătură cu o țară europeană”, a precizat Voiculescu.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.