Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vlad Voiculescu îl nimicește pe Cîțu: 'Nu este premierul de care România are nevoie'. Ce spune despre ieșirea USR PLUS de la guvernare

Inquam Photos / George Calin
dan barna vlad voiculescu

Fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu a spus, vineri, că premierul Florin Cîțu „nu este premierul de care România are nevoie” în acest moment.

„Din punctul meu de vedere, Florin Cîțu nu este premierul de care România are nevoie și asta din perspectiva celor întâmplate recent, care arată o lipsă de maturitate politică, dar arată și felul în care dumnealui înțelege să ia decizii care să pună în pericol însăși guvernarea. (...)Ce a fost pentru mine șocant este că n-am avut nici măcar o discuție”, a spus Vlad Voiculescu.

Întrebat ce ar trebui să facă USR PLUS în contextul actual, să iasă de la guvernare sau să desemneze un nou ministru la Sănătate, Vlad Voiculescu a spus că „este o decizie grea, este o decizie care se va lua la nivelul conducerii”.

„Premierul nu mai are susținerea USR-PLUS și este o reacție firească pentru modul în care a acționat, fără nicio discuție”, a mai spus Voiculescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.