Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vlad Voiculescu intră la RUPERE împotriva Guvernului: distruge tot discursul lui Orban și Iohannis

Inquam Photos / Octav Ganea
vlad voiculescu

Liderul PLUS București, Vlad Voiculescu, intră la rupere împotriva Guvernului Orban și susține că ”propagandiștii de serviciu” vorbesc despre un vaccin care încă nu există, dar folosesc această temă în campania electorală. Voiculescu arată că România riscă să fie nepregătită pentru distribuția vaccinului împotriva Covid-19, asta pentru că guvernanții merg pe ideea ”O să avem tot ce ne trebuie”.

Citește și: Patriarhia, mesaj tranşant pentru Guvern, după incidentele de la Constanţa: 'Statul are mandatul de a garanta libertatea religioasă şi pacea socială'

”(O SĂ) AVEM TOT CE NE TREBUIE!

În ultimele zile, pare că guvernul și propagandiștii de serviciu au găsit soluția politică care să abată lumea de la realitate: ne vorbesc despre vaccin: de 10, de 100 de ori pe zi! Vine vaccinul! Va fi pentru toți. Ne va mântui. Bucurați-vă!

De fapt, niciun vaccin nu e nici măcar aprobat încă. Poate va începe să fie produs în decembrie, poate în ianuarie, dar sigur nu știm încă.

Nu mai zic că guvernul nostru nu are absolut nicio contribuție - s-a negociat la nivel european (și se pare că s-a negociat bine... de la peste 100 de euro / bucată, aud că prețul pentru unul dintre produse ar putea fi și puțin peste 2 euro).

Treaba guvernului este să pregătească totul pentru vaccinare (dar nu pregătești nimic vorbind la televizor!) dar mai ales să aibă grijă de oameni aici, acum!

Situația din spitale, din ambulanțe și din casele oamenilor devine critică.

Nu li se răspunde sau li se răspunde greu oamenilor cărora le e rău.

Nu se testează mai mult. Din contră!

Anchetele epidemiologice nu se fac mai riguros. Din contră!

Infrastructura spitalelelor nu a fost pregătită. Din contră! Improvizații peste improvizații făcute de dorei peste tot!

Oamenii din spitale nu au fost pregătiți pentru ce știam și știau și ei că va veni.

Deh, au fost alegeri. Guvernul a fost puțin ocupat în ultimele 6 luni. Au fost posturi de împărțit, organigrame de modificat. A fost campanie. Este campanie. E greu în campanie. Și-au luat oamenii concediu, au fost în județe, întâlniri de partid, au făcut de toate. De guvernat, mai puțin.

Când toată atenția guvernului e pe sondaje și realitatea le-a scăpat de sub control, guvernul și propagandiștii săi ne spun să nu ne mai uităm la ceea ce este pentru că “(o să) avem tot ce ne trebuie”.”, scrie Vlad Voiculescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.