Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vlad Voiculescu, întrebat dacă îşi încheie cariera politică: 'N-au fost momente uşoare pentru mine'. Pe cine vede în locul său la MS

Inquam Photos - George Călin
Inquam Vlad Voiculescu

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu a declarat, vineri, că nu a luat încă o decizie cu privire la activitatea sa politică, dar a precizat că doreşte să contribuie la a schimba lucrurile în domeniul sanitar şi să-i ajute pe cei care au nevoie.

"Ce îmi este foarte clar este că vreau să pun umărul în continuare la a schimba lucrurile în Sănătate şi la a-i ajuta pe cei care au nevoie. Este ceva dincolo de titlul de politician sau de ministru sau. Este rostul pe care l-am găsit până acum pentru viaţa mea", a afirmat Voiculescu într-o conferinţă de presă la Palatul Parlamentului.

Întrebat dacă şi-a încheiat cariera politică, Voiculescu a răspuns: "Asta rămâne de văzut. Dar este o chestiune prea aspră, eu mai întâi trebui să decid ce voi face mai departe. N-au fost momente uşoare pentru mine".

El a mai afirmat că vede în locul său, la Ministerul Sănătăţii, "un om mai bun, mai priceput".

"Cineva mai bun decât mine, mai priceput, poate şi politic, dar sper, şi o să fac tot ce pot eu, ca omul acesta să construiască instituţia respectivă, să construiască echipe, să facă lucrurile aşa încât, după ce pleacă din minister, chiar să rămână ceva în urmă, indiferent de cum arată imaginea respectivului ministru", a adăugat Voiculescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.