Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vlad Voiculescu, IRONIC după ce Dan Voiculescu a sărit în APĂRAREA lui Cîțu: Salut intrarea în echipa câștigătoare

Inquam Photos - George Călin
Inquam Vlad Voiculescu

Demis din funcția de ministru al Sănătății de premierul Florin Cîțu, Vlad Voiculescu își ia revanșa și critică în termeni duri susținerea lui Florin Cîțu de către Dan Voiculescu.

"M-am abținut să comentez treaba asta până astăzi dar acum că domnul profesor a vorbit, nu pot să nu salut intrarea domnului profesor (aka Dan Voiculescu - Presedintele Tău) în #echipacâștigătoare.

Susținerea dânsului pentru premier este desigur, pe bază de valori și principii. Aceleași valori și principii care i-au ghidat mereu investițiile:

"???????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????̆ ???????? ????????̆???????????? ????????????????????????????????????????, ???????????????????????????? ????̦???? ???????????????????????????? ???????? ???????????????????????????????? ???????????? ????????????????????̦???????? ????????????????????. (...)???????????????? ????????????̦???????????????? ????̦???? ???????????????????????? ????????̆ ????????????????????, ???????????? ???????????????????????? ????????????????????????????????????????????????????????, ???? ????????????????????????????????̆. ???????????????????????????????????????? ???????? ????????????????????̦???????? ???????? ???????????????? ???? ????????????????????̆. ???????????????????????????????? ???????? ???????? ???????????????????? ???????????????? ????????̆????????̆ ????????????????????????????????????, ????????̆????????̆ ????????????????????????!"

Da!

Nu sunteți entuziasmați?

La o adică, dom' profesor mereu a avut mână bună, de la Daniel Constantin la Sorin Câmpeanu, de la #soluțiaIohannis la #echipacâștigătoare", a scris Voiculescu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.