Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vlad Voiculescu, numire de ultimă oră - ce funcție a primit fostul purtător de cuvânt al lui Traian Băsescu

Inquam Photos / Octav Ganea
vlad voiculescu

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, l-a numit, miercuri, în funcţia de consilier la Cabinetul Ministrului, cu atribuţii de purtător de cuvânt, pe Bogdan Oprea, specialist în comunicare în administraţia publică şi cadru universitar cu o experienţă de peste 20 de ani în domeniu. Bogdan Oprea are licenţă de paramedic şi însoţeşte, ca voluntar, ambulanţele care deservesc comunitatea în care trăieşte. El a fost purtătorul de cuvânt al preşedintelui Traian Băsescu.

”Ca specialist în comunicare, Bogdan Oprea are o experienţă de aproape 10 ani în administraţie publică, atât la nivelul Uniunii Europene (printre altele, consilier de rang înalt al UE pentru comunicare şi vizibilitate în cadrul Cancelariei de Stat a Guvernului Republicii Moldova), cât şi în România (printre altele, ca purtător de cuvânt al preşedintelui României şi şef al Departamentului de Comunicare Publică al Administraţiei Prezidenţiale şi purtător de cuvânt al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului)”, a transmis, miercuri, Ministerul Sănătăţii.

OMS vine cu noi recomandări pentru tratamentul bolnavilor de Covid-19: ce trebuie să facă oamenii acasă

Potrivit sursei citate, din 2007 este cadru universitar la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, Universitatea din Bucureşti, şi a susţinut unul dintre primele doctorate din ţară cu o temă care studiază amploarea fenomenului dezinformării, manipulării şi fake news-ului online.
A lansat şi primul curs din mediul universitar românesc care tratează combaterea fenomenului fake news. Mai predă, printre altele, discipline de presă scrisă şi tehnici de redactare.
Şi-a obţinut licenţa de paramedic SMURD în anul 2017 şi încadrează, ca voluntar, ambulanţele ce deservesc comunitatea în care trăieşte (Detaşamentul de Pompieri „Vitan”, Bucureşti). A participat şi participă, în mod current, la mai multe proiecte de voluntariat în ţară şi la misiuni umanitare în străinătate.
La începutul carierei, timp de mai bine de 12 ani, a lucrat în presa centrală, unde a ocupat diferite poziţii editoriale şi manageriale şi a lansat şi condus proiectele mai multor cotidiene de reţea şi reviste lunare.
Bogdan Oprea a fost purtător de cuvânt al preşedintelui Traian Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.