Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vlad Voiculescu a părăsit ministerul pe ușa din spate și a evitat categoric să comunice cu presa

Inquam Photos - George Călin
Inquam Vlad Voiculescu

Vlad Voiculescu a fost miercuri protagonistul zilei. Premierul României, Florin Cîțu, a ales să-l demită pe Voiculescu, iscând în acest fel un adevărat scandal în coaliția de guvernare. Un motiv pentru eliminarea acestuia din Guvern a fost comunicarea deficitară, iar acest lucru a fost resimțit la Vlad Voiculscu și în ultima sa zi de mandat.

Jurnaliștii acreditați în domeniul sănătății au așteptat degeaba la sediul Ministerului Sănătății pentru o eventuală reacție din partea lui Vlad Voiculescu.

Fostul oficial a ales să nu comunice și să părăsească sediul Ministerului Sănătății seara în jurul orei 20.oo, informează jurnalista Alina Neagu în Hotnews.ro, practic mult mai repede decât o făcea înainte să fie demis.

„Cum în partea din spate a clădirii există o curte interioară unde jurnaliștii nu au acces, ministrul demis al Sănătății s-a urcat în mașină, cu șoferul și SPP-istul pe locurile din față, și a ales să părăsească sediul instituției pe ușa din spate, evitând să dea ochii cu jurnaliștii și să facă vreo declarație, așa cum a făcut de altfel în cea mai mare parte a celui de-al doilea mandat de ministru al Sănătății”, arată sursa citată.

Vlad Voiculescu ar fi luat această decizie din cauză că o mare parte a presei i-ar fost ostilă pe parcursul celor nici 4 luni de mandat.

Citește și: Vlad Voiculescu, portretizat drept un Mesia de liderii USR-PLUS: a luptat cu fariseii și a fost crucificat .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.