Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vlad Voiculescu PUNE TUNURILE pe Cseke Attila, după incendiul de la Ploiești și criza de la Lețcani: ÎNCĂ nu au găsit vinovatul

Inquam Photos - George Călin
Inquam Vlad Voiculescu

Fostul ministru a Sănătăţii Vlad Voiculescu comentează, joi, mutarea pacienţilor de la Spitalul Mobil Leţcani şi incendiul de la Spitalul Ploieşti, afirmând că deocamdată nu s-au găsit vinovaţi politic pentru situaţia creată. ”Probabil, în câteva minute / ore îşi vor aduce aminte să dea vina pe mine sau pe Ioana Mihăilă”, afirmă ministrul, precizând că, peste 30 de zile, mandatul actualului ministru interimar al Sănătăţii va avea exact aceeaşi durată ca ultimul său mandat. Vlad Voiculescu comentează, joi, pe Facebook, două dintre ştirile din domeniul medical.

”Ştirea 1. Majoritatea pacienţilor din Spitalul Modular de la Leţcani (PSD) au fost evacuaţi miercuri seara ca să nu îngheţe de frig. Dintr-un “spital modular” pe care s-au cheltuit sume imense. Ştirea asta am surprins-o relatată aşa, ca buletinul meteo: sec, fără analize suplimentare (...) În contrast, poate vă mai amintiţi scandalul evacuării din timpul nopţii în mandatul meu, când managerul Spitalului Foişor a amânat transferul până la lăsarea întunericului şi la venirea echipelor Antenei”, a scris Vlas Voiculescu.

Acesta comentează şi incendiul de la Sitalul Ploieşti.

”Ştirea 2. Incendiu la un spital suport COVID din Ploieşti (PNL). Cel puţin două persoane decedate. Pacienţii transferaţi în miez de noapte către alte unităţi medicale. De data aceasta, ştirea apare des, dar până la ora asta niciun vinovat din rândul politicienilor. Probabil că în câteva minute / ore îşi vor aduce aminte să dea vina pe mine sau pe Ioana Mihăilă”, a mai scris Vlad Voiculescu.

Potrivit acestuia, peste 30 de zile mandatul ministrului interimar al Sănătăţii, Cseke Attila, va avea aceeaşi durată cu ultimul său mandat.

”Peste 30 de zile, mandatul actualului ministru interimar al Sănătăţii va fi avut aceeaşi durată ca ultimul meu mandat. Oamenilor li se va servi în continuare o realitate deformată de formatorii de opinie în timp ce alţi oameni vor muri şi ţara va fi furată. Pe muzică neutră, pentru că dirijorii a 90% din presa noastră şi-au dat mâna peste ţară”, a mai scris fostul ministru al Sănătăţii.

Mai mulţi pacienţi cu COVID, inclusiv cei internaţi la Terapie intensivă, au fost mutaţi, miercuri seară, de la Spitalul Mobil Leţcani la alte unităţi medicale ieşene, din cauza frigului din saloane.

Doi pacienţi cu COVID-19 au murit carbonizaţi şi o infirmieră a suferit arsuri în urma unui incendiu izbucnit joi dimineaţă, la Secţia de boli infecţioase a Spitalului Judeţean Ploieşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.