Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vlad Voiculescu PUNE TUNURILE pe Nicolae Ciucă: E o soluție pentru un președinte care NU suportă să fie contrazis

Inquam Photos / Ilona Andrei
Vlad Voiculescu

Fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu e convins că Nicolae Ciucă nu va fi un bun premier. Voiculescu susține că soluția unui premier militar nu e adecvată pentru România.

"Domnul președinte tocmai l-a desemnat pe domnul Ciucă premier. Aș fi vrut să pot fi mai optimist în condițiile nenorocirilor produse de acest virus și a tensiunii pe care o simțim cu toții în aer. Cine își imaginează însă că o conducere militară (sau a unui militar) înseamnă claritate, ordine, disciplină, eficiență... nu a fost atent nici la campania de vaccinare, nici la Institutul Cantacuzino, nici la felul în care au servit cetățenii acestei țări până acum instituțiile cu #sătrăiți.

Soluția "militară" nu este o soluție pentru România sau pentru români. Este cel mult o soluție pentru un președinte care nu suportă să fie contrazis și care își închipuie că poate fi primarul României și pentru un mic grup de indivizi care vor să controleze resursele fără să îi mai doară capul. Cuvinte precum "strategic", "interes național" sau "militar" vor inunda spațiul public pentru a justifica lipsa de transparență, lipsa de asumare și lipsa de rezultate.

Când această perioadă se va fi terminat, și mai mulți români care înțeleg ce se întâmplă vor fi emigrat către țări care au reușit să își consolideze democrațiile "civile" iar la nivelul întregului popor încă un mit - acela al militarului de carieră care își dă viața pentru țară - se va fi dărâmat", scrie Voiculescu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.