Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vlad Voiculescu trage cu TUNUL în Ludovic Orban și în PSD: M-a lovit o veste! Citiți și vă cutremurați

playtech.ro
Vlad Voiculescu

Liderul PLUS București, Vlad Voiculescu, arată că Institutul Matei Balș și Spitalul Colentina, ambele din Capitală, au rămas fără căldură și apă caldă. El îi identifică printre vinovați pe cei de la PSD, dar și premierul Ludovic Orban.

Citește și: Primele rezultate ale alegerilor parlamentare vor fi pe STIRIPESURSE.RO: CURS-Avangarde realizează duminică singurul sondaj exit-poll

”Mă pregăteam să scriu ceva de final de campanie dar am primit un telefon și m-a lovit o veste: două spitale COVID-19 din București - Institutul Matei Balș și Spitalul Colentina - au rămas fără căldură și apă caldă.

Există 4 actori importanți aici… îi trec aici în ordinea (inversă a) importanței:

1. Remus Mihalcea - managerul Spitalului Colentina - pe lista PSD Argeș

2. Adrian Streinu-Cercel - managerul Spitalului Matei Balș - pe lista PSD București

3. David Alexandru Burghiu - directorul general al Termoenergetica - pe lista PSD București

4. Ludovic Orban - deschide lista PNL București. Unii spun că guvernul a ținut șase luni blocat contractul pe fonduri europene ca să îl semneze imediat după alegeri. Eu nu știu… nu aș crede așa ceva despre viitorii parteneri de guvernare. Sunt sigur că alta este explicația. Dar ce să mai… cel mai simplu este să spunem că de vină este numai și numai Pe-Se-De.

A fost o campanie grea, dar nu trebuie să vă faceți griji pentru domnii de mai sus. Sunt toți pe locuri eligibile și vor fi bine.

Nu va renunța niciunul la post. Unii și-l vor pierde dar nu-i nimic: vor avea venituri bune și imunitate și poate chiar și pensie specială. Vrednici sunt!

Dacă cele de mai sus vă lasă reci, rămâneți duminică acasă sau votați-i pe cei din vechile partide… să poată fura în continuare! Că nu doar PeSeDe a furat de la RADET și din spitale… știți asta, nu-i așa?

Dacă citind cele de mai sus v-ați cutremurat gândindu-vă că oamenii bolnavi stau acum în frig, că personalul de acolo care nu are apă caldă să își spele mâinile, că totul este o mizerie și că nu mai poate continua așa… mergeți la vot! Mergeți la vot și dați-ne o șansă să schimbăm ceva!”, scrie Vlad Voiculescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.