Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin a decorat-o post-mortem pe fiica lui Dughin, ucisă într-un atentat lângă Moscova

dughin

Președintele rus, Vladimir Putin, a semnat luni, 22 august, un decret privind acordarea post-mortem a Ordinului pentru curaj jurnalistei Daria Dughina, a anunțat luni serviciul de presă al șefului statului rus, potrivit agenției ruse Interfax.

"Pentru curajul și dedicarea de care a dat dovadă în îndeplinirea îndatoririlor profesionale, să se acorde Ordinul Curajului Dariei Alexandrovna Dughin, corespondent al societății pe acțiuni nepublice Tsargrad Media, Moscova (post-mortem)", se arată în decret, al cărui text este citat de serviciul de presă.

Mașina Duginei, care este fiica ideologului rus Aleksander Dughin, a fost aruncată în aer sâmbătă seara în apropiere de satul Bolshiye Vyazemy, regiunea Moscova. Fata a murit pe loc. Cu privire la acest fapt, Comitetul de anchetă a deschis un dosar penal, concluzionând că este vorba despre o crimă făcută la comandă.

Luni, FSB a anunțat că a rezolvat asasinarea jurnalistei Dugina, învinuind serviciile speciale ucrainene pentru această crimă. "Contractorul este un cetățean al Ucrainei, Vovk Natalya Pavlovna, născută în 1979, care a sosit în Rusia la 23 iulie 2022, împreună cu fiica sa Shaban Sofia Mikhailovna, născută în 2010", a raportat FSB.

Vezi și: Video | FSB publică o înregistrare cu presupusa autoare a atentatului în care a murit Daria Dughina

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.