Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin a fost lucrat de FSB: Președintele a dat ordin ca doi șefi ai Serviciului Federal de Securitate să fie arestați

realitatea.net
vladimir putin nervos

Preşedintele rus, Vladimir Putin, se pare că ar fi plasat în arest la domiciliu doi şefi ai Serviciului Federal de Securitate al Rusiei (FSB), conform declaraţiilor de pe Twitter ale unui jurnalist rus de investigaţii, expert în serviciile secrete ruse.

”Putin pare să fie extrem de nemulţumit de activitatea FSB din Ucraina: a atacat Serviciul 5 SOiMS (departamentul de informaţii externe al FSB)”, a scris jurnalistul rus de investigaţii Andrei Soldatov pe Twitter.

”Serghei Beseda, directorul acestui serviciu, şi adjunctul său, Bolukh, au fost plasaţi în arest la domiciliu, potrivit surselor mele din interior” , mai spune Soldatov, scrie news.ro.

Jurnalistul rus a precizat pe contul său de Twitter că investighează activităţile FSB încă din 2002.

Serviciul Federal de Securitate (FSB) din Rusia a divulgat informaţii care au alertat Ucraina cu privire la un complot de asasinat împotriva preşedintelui Volodimir Zelenski, potrivit grupului de hackeri Anonymous.

"Informaţiile scurse de FSB rus au alertat Ucraina despre un complot de asasinat împotriva preşedintelui @ZelenskyyUa. Acum, ne putem aştepta la o luptă internă pentru putere la Kremlin pentru a răsturna regimul Putin. Între timp, să continuăm cu atacurile”, anunţa, pe 3 martie, Anonymous pe Twitter.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.