Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin a identificat 'INAMICUL' lui Donald Trump: 'Statul paralel' din SUA acționează împotriva lui

www.romaniatv.net
Donald Trump Vladimir Putin

Președintele Rusiei a sugerat că "statul paralel" din SUA acționează împotriva președintelui american Donald Trump, a declarat Michael McFaul, fost ambasador SUA la Moscova între 2012 și 2014, adăugând că Trump "acceptă" și "repetă" minciunile și dezinformările lansate de liderul rus, conform Mediafax.

În cursul discursului său privind Starea Națiunii, președintele Putin a declarat ieri că mulți oameni din "clasa conducătoare" din SUA "sunt obsedați de ideea propriului excepționalism și superiorități în raport cu restul lumii".

Michael McFaul a explicat că "Putin vorbește mereu despre acest stat paralel, despre elitele politicii externe. Este o modalitate prin care separă relația lui cu președintele Trump", a declarat McFaul pentru postul MSNBC, potrivit publicației Newsweek.

Cristi Danileț anunță o revoltă FĂRĂ PRECEDENT a magistraților la adresa lui Tudorel Toader: 'Nu se mai pot limita doar la comunicate și îngrijorări'

"(Putin) încă susține ideea că dacă ar putea lucra cu Trump, ar putea rezolva problemele", a adăugat fostul ambasador, precizând că această abordare "este nouă; (Putin) nu a vorbit în acest mod în timpul administrației Obama".

McFaul a mai declarat că "am văzut de nenumărate ori că atunci când Trump și Putin se întâlnesc, președintele Putin rostește minciuni și dezinformări pe care președintele Trump le acceptă".

Fostul ambasador s-a declarat șocat că "președintele Statelor Unite, comandantul suprem al Statelor Unite, le repetă. Este foarte tulburător".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.