Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin AMENINŢĂ din nou: Avertisment dur care vizează şi România

www.dailystar.com.lb
Vladimir Putin

Vladimir Putin e unul dintre cei mai de temut lideri ai planetei. Preşedintele Federaţiei Ruse provoacă teamă de fiecare dată, dar ultima ieşire a acestuia a fost de-a dreptul vijelioasă. Vladimir Putin ameninţă din nou şi cere responsabililor din domeniul apărării să neutralizeze toate ameninţările la adresa securităţii Rusiei. El include pe lista acestor ameninţări şi sistemul antirachetă de la Deveselu.

Citeşte şi: Cercetătorii, aproape de o descoperire EPOCALĂ: TEHNICĂ REVOLUŢIONARĂ de tratare a cancerului

Liderul de la Kremlin susţine că Rusia îşi respectă toate obligaţiile internaţionale în privinţa sistemelor militare avansate pentru a păstra un anumit echilibru. În schimb, alte state fac tot posibilul pentru a obţine supremaţia strategică. Putin avertizează că tentativele de modificare a balanţei strategice sunt extrem de periculoase.

Citeşte şi: Un membru al Guvernului, JEFUIT sub ochii vicepremierului

Recent, Rusia a testat în Extremul Orient o nouă rachetă supersonică care, cu o viteză de 6500 de km pe oră, poate atinge Marea Britanie în doar 13 minute. Toate aceste teste efectuate de Moscova provoacă temeri în statele din imediata vecinătate a Federaţiei Ruse, anunţă TVR. Ministrul lituanian de externe mai avertizează că Rusia ar putea considera perioada dinaintea învestirii lui Donald Trump drept o oportunitate pentru a testa pregătirea militară şi capacitatea de reacţie în plan diplomatic a Alianţei Nord Atlantice.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.