Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin are planuri cu estul Ucrainei: 'Conducerea rusă vor face totul pentru a-i ajuta pe oamenii care trăiesc în Donbas'

putin ucraina

Rusia și liderii săi intenționează să facă totul pentru a-i ajuta pe oamenii care trăiesc și muncesc în Donbas, a declarat joi președintele Vladimir Putin în timpul unei conversații cu câștigătorii concursului „Liderii Rusiei”.

„Rusia și guvernul rus, conducerea rusă vor face totul pentru a-i ajuta pe oamenii care trăiesc și lucrează acolo [în Donbas]”, a declarat Putin, potrivit agenției ruse Tass.

Președintele rus a apreciat intenția unuia dintre câștigătorii concursului de a ocupa postul de ministru adjunct al educației și științei din Republica Populară Donețk.

„Faptul că ați luat această decizie arată că nu vă străduiți pentru un fel de carieră ieftină, ci vă străduiți tocmai pentru a servi Patria, pentru a servi poporul. Acest lucru este demn de respect”, a declarat Putin.

„Vă doresc succes , munca acolo nu este ușoară, ca să nu spun altfel. Prin urmare, mult noroc, nu va fi rău”, a adăugat președintele rus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.