Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video - Savanții în medicină, după ultima apariție a lui Vladimir Putin, în care se ține strâns de masă: Are cancer în fază terminală

Sănătatea lui Vladimir Putin a fost pusă sub semnul întrebării de când a ordonat invazia în februarie. Faţa şi gâtul liderului rus sunt umflate în ultimele apariţii, iar experţii sugerează că fie ia steroizi, fie urmează tratament de chimioterapie.

Recent a fost publicat un clip video cu preşedintele rus Vladimir Putin aflat într-o ipostază neobişnuită. El strânge masa cu mâinile în timpul unei întâlniri televizate cu ministrul Apărării, Serghei Şoigu, scrie mediafax.ro.

Despre Serghei Şoigu sunt informaţii că a suferit de probleme cardiace potrivit Washington Examiner.

Sănătatea lui Putin a fost pusă sub semnul întrebării de când a ordonat invazia în februarie. Faţa şi gâtul liderului rus sunt umflate în ultimele apariţii, iar experţii sugerează că fie ia steroizi, fie urmează tratament de chimioterapie. Putin a fost vizitat de un medic specializat în cancer tiroidian de 35 de ori şi de un specialist de 59 de ori între 2016 şi 2020, potrivit publicaţiei ruse de investigaţie Proekt.

Putin ar putea lua doze mari de steroizi pentru o problemă de spate, a declarat Fiona Hill, un expert în Rusia care a servit în administraţiile prezidenţiale americane, a declarat pentru Politico în februarie.

"Putin nu arată atât de grozav. Este foarte umflat", a spus Hill. „Ştim că s-a plâns că are probleme cu spatele. Chiar dacă nu este ceva mai rău decât atât, ar putea fi că ia doze mari de steroizi sau ar putea fi altceva. Se pare că există o urgenţă pentru asta, care poate fi determinată şi de factori personali”.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a negat informaţiile despre deteriorarea sănătăţii lui Putin de-a lungul anilor, inclusiv la începutul acestei luni când a fost întrebat dacă Putin a suferit o intervenţie chirurgicală pentru cancer tiroidian.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.