Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin vrea să viziteze Donbasul: cel mai probabil evenimentul va avea loc după anexarea la Rusia

Euronews
Vladimir Putin

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat că vizita președintelui rus Vladimir Putin în Donbas va avea loc atunci când va veni momentul.

"În ceea ce privește călătoria președintelui - nu am nici o îndoială că, atunci când va veni momentul, o astfel de călătorie va avea loc", a spus oficialul de la Kremlin, într-un interviu pentru publicația Izvestia.

El a adăugat, de asemenea, că Rusia va continua să restaureze și să dezvolte Donbassul.

"Planurile de dezvoltare sunt ample, vedeți că construcția este în curs de desfășurare și se introduc noi facilități, se fac eforturi viguroase pentru a restabili toate sistemele de susținere a vieții, acestea sunt conducte de apă, alimentare cu energie, facilități sociale, se lucrează în mod activ și multe, multe mii de oameni lucrează acolo", a adăugat Peskov.

La sfârșitul lunii august, secretarul Consiliului General al partidului Rusia Unită, Andrei Turchak, a reamintit că vor avea loc referendumuri pe teritoriul republicilor populare Donețk și Lugansk, deoarece aceste republici sunt teritoriul Rusiei.

Pe 24 august, șeful din Donețk, Denis Pușlin, a anunțat disponibilitatea republicii de a organiza un referendum privind intrarea în Federația Rusă. El a subliniat că Donețkul se așteaptă ca doar forțele aliate să ajungă la granițele republicii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.