Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin face declarații INCENDIARE despre Brexit

putin

Premierul britanic David Cameron a organizat referendumul privind apartenenţa Regatului Unit la UE pentru a 'şantaja Europa' sau 'pentru a o înfricoşa', a sugerat vineri, la Sankt-Petersburg, preşedintele rus Vladimir Putin, relatează AFP.

"De ce a organizat el (David Cameron) acest referendum? Pentru a şantaja Europa? Sau pentru a o înfricoşa? Care este scopul, dacă el însuşi este împotriva' unei ieşiri a Regatului Unit din Uniunea Europeană?, a întrebat preşedintele rus, în cursul unei întrevederi cu reprezentanţi ai agenţiilor de presă, între care AFP.

Citește și: VIDEO Cea mai tâmpită nuntă din lume: Peste 5.000 de oameni au participat, dar rămâi interzis când afli cine au fost mirii

'Aceasta nu este problema noastră, este problema poporului britanic. Eu am opinia mea pe acest subiect, dar nu doresc să mă exprim în avans', a adăugat el, dând asigurări că este imposibil să se "vorbească de rezultate'. 'Cine poate să le prezică? 'Nimeni nu poate să le prezică (...) Cred ca ar fi incorect din partea mea să fac acest lucru ", a adăugat preşedintele rus.

Britanicii vor decide la 23 iunie dacă părăsesc UE, în timp ce campania pentru referendum va rămâne suspendată sâmbătă, la două zile de la uciderea deputatei pro-UE Jo Cox, iar sondajele de opinie indică ambele tabere la egalitate.

Citește și: IMAGINI INCREDIBIL de ȘOCANTE: Femei filmate în timp ce-și fac nevoile în magazin

'Unii experţi spun că Brexit-ul se va face în detrimentul Europei. Dar alţii consideră că UE va fi mai stabilă', a continuat preşedintele rus, luând exemplul pescarilor englezi.

'Ei explică cât de greu este să trăieşti cu aceste restricţii privind pescuitul. Dar există avantaje în alte sectoare', a spus Vladimir Putin. 'Dacă ar fi să cântăriţi aceste lucruri, este foarte complicat' de ales, a adăugat liderul de la Kremlin, scrie agerpres.ro.

Citește și: Doar 3 persoane din lume au acest pașaport: Cine îl emite și de ce e rar

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.