Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin fuge de întrebările cetățenilor ruși! Ce decizie radicală a luat liderul de la Kremlin într-un context delicat

en.kremlin.ru
Vladimir Putin

Preşedintele rus Vladimir Putin nu va mai organiza anul acesta conferinţa sa anuală de întrebări şi răspunsuri cu cetăţenii, un format amintind de marile show-uri televizate, întrucât a găzduit deja evenimente televizate similare în ultimele luni, a declarat Kremlinul într-o serie de comentarii publicate miercuri, potrivit dpa, conform agerpres.ro. Precizăm că Linia Directă 2020 ar fi trebuit să aibă loc într-un context delicat pentru liderul de la Kremlin, marcat de protestele de la periferie, otrăvirea opozantului Aleksei Navalnîi, manifestaţiile anti-Lukaşenko din Belarus, menţinerea tensiunilor cu Occidentul şi pandemia de COVID-19, care a lovit puternic economia rusă.

În cursul celor 20 de ani de când se află la putere, fie ca preşedinte, fie ca premier, Putin a organizat de 17 ori până acum această sesiune - intitulată 'Linie directă cu Vladimir Putin'- în care răspundea în direct la întrebările cetăţenilor ruşi.

Cinci români au murit din cauza noului coronavirus, în doar 24 de ore: erau din același județ


Acest format le permitea cetăţenilor ruşi să sune în studioul de televiziune care găzduia conferinţa şi să-i pună întrebări. Emisiunea dura de obicei câteva ore şi se concentra pe probleme interne, precum sistemul de sănătate, economia, infrastructura etc.

'Preşedintele rus ţine o linie directă de câteva luni deja. De aceea organizarea unei 'Linii directe' anul acesta în formatul tradiţional ar fi prea mult', a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, în comentariile difuzate de agenţia de presă TASS.

Dar Vladimir Putin intenţionează în continuare să organizeze conferinţa sa de presă anuală în decembrie, la care de regulă participă reprezentanţi ai mass-media locale şi străine, care să includă şi apeluri telefonice de la cetăţeni în direct, potrivit lui Peskov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.