Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin îi pune la punct pe americani: 'Să se înceteze cu vorbăria nocivă'

putin trump

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a afirmat vineri că nu există ''nimic concret'', ci doar ''supoziţii'' în acuzaţiile de ingerinţă a Rusiei în alegerile prezidenţiale din SUA şi a făcut apel ''să se înceteze cu vorbăria nocivă'' pe această temă, relatează AFP.

''Nu există nimic concret. Nu sunt decât supoziţii şi concluzii bazate pe aceste supoziţii. Asta-i tot. Când există ceva concret, discutăm'', a declarat preşedintele rus la Forumul de la Sankt Petersburg, scrie agerpres.ro.

Citește și: Andreea Raicu, fără niciun pic de RUȘINE: A pozat GOALĂ, în public / VIDEO 18 +

Întrebat despre existenţa unor elemente, care, potrivit serviciilor americane, dovedesc implicarea hackerilor care lucrează pentru Moscova, Putin a răspuns pe un ton de glumă: ''Este posibil să se creeze o adresă de calculator de unde se doreşte ! Şi există astfel de specialişti, că se va utiliza adresa ta de calculator acasă, ca şi cum copiii tăi ar fi la tastatură !''.

Potrivit unui raport făcut public al agenţiilor americane de informaţii, Rusia a încercat să favorizeze alegerea lui Donald Trump. Kremlinul a negat întotdeauna acuzaţiile de ingerinţă în prezidenţialele americane, dezminţind îndeosebi că ar avea legătură cu hackerii aflaţi la originea scurgerilor de informaţii referitoare la statul major de campanie al lui Hillary Clinton.

Citește și: Denisa Manelista a revenit acasă: Ce i-au făcut medicii .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.