Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin înființează o nouă funcție pentru Medvedev - Legătura cu războiul din Ucraina

canberratimes.com.au
medvedev

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a stabilit funcția de prim-vicepreşedinte al Comisiei Industrial-Militare, pe care o conduce. Aceasta va fi ocupată de vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Dmitri Medvedev, notează Rador.

Potrivit decretului șefului statului rus, publicat luni, din Comisie va face parte, de asemenea, șeful Ministerului pentru Situații de Urgență, Aleksandr Kurenkov, care va fi numit în locul lui Igor Artemiev, care a fost exclus (anterior acesta a condus FAS - Serviciul Federal Antimonopol).

Președintele Rusiei este președintele acestei Comisii. Din componenţa sa mai fac parte vicepremierul şi şeful Ministerului Industriei și Comerțului, Denis Manturov - el deține posturile de adjunct al șefului Comisiei și de șef al Colegiului acesteia (creat pentru a rezolva problemele actuale).

De asemenea, în comisie mai sunt ministrul apărării, Serghei Şoigu, şeful Statului Major General, Valeri Gherasimov, secretarul Consiliului de Securitate, Nikolai Patruşev, şefii Serviciului de Informaţii Externe, al Serviciului Federal de Securitate (FSB), şi al Gărzii Naţionale şi alţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.