Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin, întâlnire cu Ramzan Kadîrov: Liderul cecen afirmă că trupele sale pot îndeplini ordinele președintelui rus 'oriunde în lume'

putin kadirov

Președintele rus Vladimir Putin, după negocierile cu omologul său turc Tayyip Erdogan, s-a întâlnit cu liderul Ceceniei, Ramzan Kadîrov, cu care a discutat despre dezvoltarea socio-economică a Ceceniei, a declarat secretarul de presă al liderului rus, Dmitri Peskov.

Potrivit acestuia, în cadrul întâlnirii s-a discutat despre situația din republică și chestiuni legate de dezvoltarea socio-economică a regiunii.

La rândul său, Kadîrov a afirmat, pe canalul său de Telegram, că l-a asigurat pe Vladimir Putin că trupele cecene vor executa ordinele sale oriunde în lume.

„Prieteni, cu o zi înainte, imediat după întâlnirea președinților Rusiei și Turciei de la Soci, m-am întâlnit cu Vladimir Vladimirovici Putin și i-am prezentat situația socio-economică din Republica Cecenia. Șeful statului a remarcat realizările înalte ale regiunii în această direcție, s-a interesat de atractivitatea investițională a republicii și de dezvoltarea industriei turismului. În aceste domenii, avem o tendință pozitivă. Desigur, toate acestea nu se întâmplă fără atenția și sprijinul președintelui nostru. L-am asigurat pe Vladimir Vladimirovici că nu numai că vom menține dinamica pozitivă, dar și o vom îmbunătăți.

O parte separată a întâlnirii noastre a fost dedicată luptătorilor din Republica Cecenia, care au executat ordinul comandantului suprem în Donbass. Vladimir Vladimirovici a cerut să le transmită cuvinte calde de recunoștință pentru loialitatea față de Patrie și un mare salut înflăcărat. Președintele a apreciat înalt meritele lor militare în timpul NMD și a subliniat contribuția lor la eliberarea Republicii Populare Luhansk.

La rândul său, l-am asigurat din nou pe comandantul nostru suprem că noi - echipa Primului Președinte al Republicii Cecene, Eroul Rusiei Akhmat-Khadzhi Kadîrov - suntem gata să îndeplinim oricare dintre ordinele sale oriunde în lume”, scrie Kadîrov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.