Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin abia acum a recunoscut totul! De ce nu a invadat Ucraina încă din 2014: 'Nu aveam arme hipersonice!'

Interfax
Vladimir Putin

Potrivit șefului Kremlinului, Vladimir Putin, Rusia nu a fost pregătită pentru un război major împotriva Ucrainei după anexarea peninsulei Crimeea de la Marea Neagră în 2014.

"Nu aveam arme hipersonice atunci, dar acum le avem", a declarat Putin într-un interviu acordat televiziunii de stat ruse.

Rusia a folosit ocazional arme hipersonice.

"Există și alte sisteme moderne, în 2014 nu a fost nimic comparabil", a spus el, susținând din nou că Rusia dorește să rezolve conflictul asupra Ucrainei în mod pașnic.

Putin a mers în Crimeea și la Mariupol

Preşedintele rus Vladimir Putin a efectuat, sâmbătă, o vizită în Crimeea, apoi, conform Kremlinului, a mers cu elicopterul la Mariupol, relatează agenţia Tass. Este prima vizită a liderului rus în acest oraş-port al Ucrainei asediat luni de zile şi capturat de armata rusă în mai 2022.

Putin a făcut deja sâmbătă o vizită surpriză în Crimeea, peninsula anexată de Rusia în 2014. Potrivit Kremlinului, Vladimir Putin a mers la Mariupol cu ​​elicopterul şi a făcut turul oraşului, fiind chiar el la volanul unei maşini.

Preşedintele a vorbit cu locuitorii districtului Nevsky şi a vizitat un apartament la invitaţia unei familii care locuieşte acolo. A fost prima vizită a preşedintelui rus în Donbas, conform Tass..

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.