Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin își reia teza: 'Ucraina folosește de mult timp metode teroriste. Kievul organizează asasinate politice'

BBC
Vladimir Putin

În cadrul sesiunii plenare a Forumului internațional Săptămâna Energiei Ruse de la Moscova (Russian Energy Week), președintele rus, Vladimir Putin, a declarat că Putin a spus că Ucraina folosește de mult timp metode teroriste, relatează Rador.

Putin a adăugat că autorităţile de la Kiev organizează asasinate politice și epurări etnice.

Președintele rus, Vladimir Putin, în timpul forumului Russian Energy Week, a declarat că Ucraina folosește de mult timp metode teroriste, după cum relatează Agenţia de presă TASS.

Potrivit liderului de la Kremlin, Kievul organizează asasinate politice, epurări etnice, represalii împotriva civililor. ''Apoi chiar ei sunt cei care postează pe internet, recunoscând că au comis o greșeală şi îl șterg imediat'', a adăugat liderul rus.

Președintele Federației Ruse a făcut o declarație similară pe 10 octombrie, după ce armata rusă a atacat diverse orașe din Ucraina.

Liderul rus a declarat că serviciile speciale ale Ucrainei au comis trei acte teroriste împotriva centralei nucleare de la Kursk.

Pe 24 februarie, președintele Federației Ruse a anunțat că a decis să desfășoare o operațiune militară specială în Ucraina, drept răspuns la o solicitare de acordare de sprijin din partea liderilor autoproclamatelor republici populare Luhansk şi Doneţk.

Decizia de a demara operațiunea a fost motivul pentru aplicarea de noi sancțiuni împotriva Rusiei din partea Statelor Unite și a aliaților săi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.