Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin l-a momit pe Recep Tayyip Erdogan: I-a arătat noile avioane rusești, iar liderul turc spune că ar putea achiziționa bombardiere Su-35 și Su-57

Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a declarat vineri că avioanele rusești Suhoi Su-35 și Su-57 sunt o posibilă alternativă la aeronavele americane F-35, informează postul Euronews. Asta, după ce Vladimir Putin i-a prezentat bombardierele rusești la MAKS.

"Dacă SUA își mențin poziția actuală privind F-35, ne vom ocupa de asta", le-a spus liderul turc reporterilor la Ankara, informează mediafax.ro.

Citește și: Florin Călinescu o nimicește pe Viorica Dăncilă! Doamna Dăncilă nu are faţă de un echipament sofisticat

"Dincolo de discutarea chestiunii Su-35 și Su-57, chestiunile pe care le discutăm se referă la ce măsuri putem lua pentru industria noastră a apărării ori pentru apărarea noastră, și acestea sunt desigur aspecte discutate ca parte a pachetului nostru preventiv", a adăugat Erdogan.

Participarea Turciei la programul F-35 a fost suspendată din cauza achiziţiei de către Ankara a sistemului antibalistic rus S-400.

Citește și: Rareș Bogdan pune tunurile pe Tăriceanu! ‘Aţi stat bot în bot cu PSD şi acum faceţi din amnezie o virtute’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.