Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin, mesaj de 8 martie pentru femei

The sun
Putin ocult

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a adresat un mesaj de felicitare doamnelor din Rusia cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, şi le-a adresat mulțumiri pentru receptivitatea lor în momentele dificile pentru țară, pentru faptul că nu dau dovadă de indiferență, remarcând curajul femeilor militari, notează Interfax, potrivit Rador.

'Această sărbătoare este marcată în multe state, dar pentru Rusia este o sărbătoare plină de căldură și are un sens aparte. (...) Știm cât de mult se bazează viața pe voi, doamnele noastre dragi, pe activitatea și generozitatea voastră, cât de multă grija le dăruiţi copiilor, pentru ca dragostea, confortul și armonia să domnească în familie', a declarat președintele rus, Vladimir Putin, într-un mesaj video adresat cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii. Astăzi doresc să le felicit în mod special pe doamnele care sunt militari, care și-au ales cea mai înaltă misiune - cea de apărare a Patriei, pe doamnele, domnişoarele din unitățile militare, medici militari, paramedici, asistente din posturile medicale din regimente, companii medicale, spitale și clinici, cele care îşi riscă propria lor viață în prima linie şi salvează răniții. Curajul Dvs., determinarea, sacrificiul îi uimesc chiar și pe cei mai experimentați luptători", a mai specificat președintele, în mesaj. Putin a subliniat că 'în momentele dificile, în vremuri de restrişte, lipsa de indiferență și receptivitatea inimii unei domane se transformă întotdeauna într-o forță puternică, care indică cursul de acțiune cel mai corect, mai just și oportun''.


Miercuri, 8 martie, președintele rus va oferi premii şi înalte distincţii de stat doamnelor din Rusia, care s-au remarcat prin acţiunile lor faţă de ţară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.