Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Putin acuză: 'Occidentul face totul pentru a inflama și mai mult conflictul din Ucraina și pentru a atrage alte țări!'

vladimir putin

Vladimir Putin acuză: 'Occidentul face totul pentru a inflama și mai mult conflictul din Ucraina și pentru a atrage alte țări!'

Occidentul face totul pentru a inflama și mai mult conflictul din Ucraina, dar și pentru a atrage alte țări în el, a declarat președintele rus Vladimir Putin într-un mesaj video adresat participanților la cea de-a XI-a Conferință de la Moscova privind securitatea internațională.

"Ce face această politică a Occidentului? Adăugarea de combustibil la foc este clar văzută în exemplul Ucrainei. Pompând miliarde de dolari în regimul neonazist, furnizându-i echipamente, arme, muniție, trimițându-i consilierii militari și mercenarii, totul se face pentru a inflama și mai mult conflictul, pentru a atrage alte state în el", a spus Vladimir Putin, relatează presa rusă.

Condiția cerută de liderul de la Kremlin

Potrivit lui, astăzi este evident că este posibil să se reducă confruntarea la nivel global și regional, să se neutralizeze provocările și riscurile, să se consolideze încrederea între state și să se deschidă oportunități largi pentru dezvoltarea lor doar prin combinarea eforturilor comunității mondiale.

"Am fost și rămânem susținători fermi ai unei ordini mondiale multipolare bazate pe prioritatea normelor și principiilor dreptului internațional, suveranitatea și egalitatea statelor, în cooperare constructivă și încredere", a adăugat Vladimir Putin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.