Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin, prins cu minciuna. A votat înainte de a fi deschis votul - L-a dat de gol ceasul (VIDEO)

Tass
Vladimir Putin

Vladimir Putin, într-un videoclip difuzat de Kremlin pe 17 septembrie, în prima zi a alegerilor pentru Duma de Stat, spune că a votat de la distanță pentru că se auto-izolează din cauza cazurilor de infecție cu coronavirus din mediul său. Jurnaliștii notează că nu exista posibilitatea de a vota online la alegeri înainte de termen, iar pe 10 septembrie, președintele rus nu era încă în carantină.

Ce indica ceasul lui Putin în timp ce acesta își exprima votul online

Alte videoclipuri și fotografii pe care serviciul de presă de la Kremlin le-a publicat pe 17 septembrie arată, de asemenea, că ceasul lui Putin arată data de 10. În special, este vorba despre o fotografie de la întâlnirea online a liderilor țărilor din cadrul Organizației de Cooperare din Shanghai, care ar fi avut loc pe 17 septembrie, nu pe 10 septembrie, așa cum indică ceasul președintelui rus.

Kremlinul nu a comentat, deocamdată, situația.

Anterior, președintele a intrat în autoizolare din cauza faptului că, se presupune că angajații serviciilor de securitate și protocol, precum și serviciul de presă, au fost infectați cu Covid-19. Astfel, Putin a fost obligat să voteze la alegerile pentru Duma de Stat de la distanță prin internet. Vineri, 17 septembrie, a fost lansat un videoclip care îl arăta pe președinte votând pe computerul său de lucru, și în care îndeamnă oamenii să-i urmeze exemplul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.