Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin: 'Procedura de destituire împotriva preşedintelui american Donald Trump se bazează pe acuzaţii complet inventate'

Vladimir Putin

Procedura de destituire din Congresul SUA împotriva preşedintelui american Donald Trump pentru abuz de putere se bazează pe acuzaţii "complet inventate", a declarat joi preşedintele rus Vladimir Putin, relatează AFP şi Reuters, potrivit news.ro.

"Mai trebuie să treacă şi prin Senat, unde republicanii sunt majoritari. Şi este puţin probabil că îşi doresc să înlăture de la putere un reprezentant al partidului lor pe baza unor acuzaţii complet inventate", a afirmat Putin, răspunzând unei întrebări despre relaţiile ruso-americane, la conferinţa sa de presă anuală tradiţională, transmisă în direct de televiziuni.

Preşedintele rus a mai spus că actuală criză care zguduie Washingtonul nu este decât "continuarea luptelor politice interne" din SUA.

Citește și: Cătălin Predoiu SPULBERĂ orice speranță a magistraților privind pensiile speciale: Sunt SOLIDAR cu premierul

"Partidul care a pierdut alegerile, Partidul Democrat, încearcă să obţină rezultate prin alte mijloace şi alte instrumente, acuzându-l pe Trump că a complotat cu Rusia. Ulterior, s-a dovedit că nu a fost cazul. Iar acum, au inventat o poveste de presiune asupra Ucrainei", a adăugat Putin.

Donald Trump a devenit miercuri seara al treilea preşedinte al SUA pus sub acuzare. El este acuzat că a cerut Ucrainei să îl ancheteze pe unul dintre potenţialii săi rivali la alegerile prezidenţiale din 2020, democratul Joe Biden.

Putin a mai afirmat că Rusia este pregătită să cadă de acord asupra unui nou tratat START privind armele cu SUA, dar că nu a existat niciun răspuns la propunerile Moscovei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.