Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin reacționează la decizia Ucrainei de a anula tratatul comun de prietenie: 'Măsurile distructive generează profund regret'

putin porosenko

Rusia a exprimat regret luni în legătură cu decizia preşedintelui Ucrainei, Petro Poroşenko, de a anula Tratatul de Prietenie, Cooperare şi Parteneriat, informează cotidianul The Moscow Times şi agenţia Sputnik.

Preşedintele Ucrainei, Petro Poroşenko, a semnat luni decretul de anulare în mod unilateral a Tratatului de Prietenie, Cooperare şi Parteneriat cu Rusia, semnat în anul 1997, scrie mediafax.ro.

Citește și: Acum s-a aflat! Cine avea cel mai mare salariu pe vremea lui Nicolae Ceaușescu – Fostul dictator nu a fost cel mai bine plătit om din România în perioada în care a condus țara

Relaţiile ruso-ucrainene s-au deteriorat după înlăturarea de la putere a preşedintelui ucrainean prorus Viktor Ianukovici, în 2014, şi după anexarea Crimeei de către Rusia.

Rusia a denunţat decizia unilaterală a Administraţiei prooccidentale din Ucraina. "Măsurile distructive luate de actuala conducere a Ucrainei generează profund regret", a reacţionat Ministerul rus de Externe.

Citește și: Este oficial! Actul a fost publicat în Monitorul Oficial – Cine primește mai mulți bani .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.