Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin recunoaște că are probleme cu 'operațiunea' din Ucraina: Trebuie să rezolvăm într-un ritm mai rapid problemele legate de operațiunea din Ucraina

gq.com
Vladimir Putin

Este necesar să se actualizeze și să se îmbunătățească procedurile administrative din Rusia în contextul luptei împotriva sancțiunilor și să se răspundă nevoilor invaziei din Ucraina, transmite președintele rus Vladimir Putin, în discursul său de la ședința Consiliului de coordonare, totul pentru a răspunde nevoilor forțelor armate ale Federației Ruse.

"Am discutat de multe ori, cu mulți dintre dumneavoastră care participați acum la această întâlnire, aspecte legate de necesitatea actualizării tuturor eforturilor noastre de îmbunătățire a procedurilor administrative, mulți din unghiuri diferite au abordat aceste probleme", a spus președintele rus, citează TASS.

"Acum situația este de așa natură încât viața însăși ne împinge să privim din nou toată această activitate în cel mai atent mod și să dezvoltăm abordări comune pentru actualizarea tuturor procedurilor, a tuturor procedurilor administrative, a tot ceea ce ține de ceea ce se numește management în sensul cel mai larg al cuvântului", a adăugat el. Președintele rus a subliniat că este deosebit de important să facem acest lucru "acum, când ne confruntăm cu necesitatea de a rezolva într-un ritm mai rapid problemele legate de asigurarea unei operațiuni militare speciale (n. r.: invazia în Ucraina) și legate de lupta împotriva restricțiilor din sfera economică cu care ne confruntăm".

Liderul de la Kremlin se așteaptă ca în viitorul apropiat să răspundă nevoilor forțelor armate ale Federației Ruse, care ar fi trebuit formulate până astăzi. "Până astăzi, consiliul de coordonare ar fi trebuit să formeze sarcini țintă în anumite domenii de activitate. Până acum, aceste ținte nu există, dar nu am nicio îndoială că vor fi primite în viitorul apropiat", a spus președintele rus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.