Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin recunoaște: Luptele din Ucraina sunt 'dificile pentru militarii noștri' și 'extrem de riscante'

vladimir putin

Președintele rus Vladimir Putin a cerut guvernatorilor ruși să acorde o atenție deosebită ajutorului participanților ruși la conflictul din Ucraina. Liderul de la Kremlin a avut luni în acest sens o întâlnire de lucru cu guvernatorul teritoriului Altai, Viktor Tomenko, prin intermediul unei videoconferințe.

Vladimir Putin a folosit cuvinte precum „luptă dificilă” când vorbea despre război și a descris bătăliile cu armata Ucrainei ca fiind „extrem de riscante”, o exprimare rar întâlnită de la începutul războiului.

"Când comunic cu colegii mei, aproape toată lumea vorbește despre programele de sprijin care sunt dislocate în regiuni, despre sprijinul pentru militarii noștri și familiile lor, militarii care sunt implicați în activități de luptă dificile, sincere și extrem de riscante în cadrul unei operațiuni militare speciale (n. r.: cum numește Federația Rusă invazia în Ucraina)", a spus Putin către Tomenko, relatează TASS.

Putin i-a cerut guvernatorului să fie atent și la sprijinul pentru armată și familiile lor, să acorde „o atenție deosebită. " "Atenția asupra acestor probleme ar trebui să fie primordială", a spus Putin.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.