Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin se antrenează cu arme destul de des: dezvăluire făcută de purtătorul de cuvânt al Kremlinului

vladimir putin

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al preşedintelui rus, Vladimir Putin, a declarat că este o practică normală ca Putin să mânuiască armele, relatează Rador.

Dmitri Peskov le-a declarat reporterilor, în cadrul unui briefing, că liderul rus Vladimir Putin a ţinut în mână arme şi a tras la ţintă cu arme destul de des, ceea ce reprezintă pentru el o practică normală. Răspunzând la întrebarea dacă aceasta are legătură cu războiul din Ucraina, Peskov a spus că președintele preferă deseori să testeze chiar el noile arme, drept urmare, în opinia sa, aceasta nu are legătură.

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al preşedintelui rus, Vladimir Putin, a vorbit despre precizia de care a dat dovadă președintele rus pe terenul de antrenament, pe poligonul de tragere la ţintă de lângă Reazan, subliniind că Putin a nimerit ţinta.

Joi, Putin a vizitat unul dintre terenurile de antrenament de lângă Reazan, unde rușii convocaţi în cadrul mobilizării parțiale sunt antrenați. Acolo, președintele rus a verificat disponibilitatea personalului mobilizat pentru îndeplinirea sarcinilor de luptă în războiul din Ucraina și a tras la ţintă cu o pușcă cu lunetă Dragunov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.