Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin se laudă cu loviturile din Siria: Ce le-a făcut teroriștilor islamiști

putin islamisti

De la începutul operaţiunii în Siria, aviaţia militară rusă a efectuat peste 10.000 de zboruri şi a distrus mai mult de 30.000 de ţinte teroriste, a declarat marţi preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, în timpul reuniunii sale cu reprezentanţi ai conducerii militare şi industriei de apărare ale Federaţiei Ruse, informează agenţia de presă TASS.

'De la începutul operaţiunii asupra ţintelor teroriştilor internaţionali de pe teritoriul Republicii Arabe Siriene, aviaţia militară rusă a efectuat peste 10.000 de zboruri de luptă, asupra teritoriului sirian au fost întreprinse un mare număr de lovituri aeriene, au fost distruse peste 30.000 de ţinte, inclusiv 200 de obiective pentru extracţia şi prelucrarea petrolului şi ţiţeiului', a declarat preşedintele rus.

Citește și: A fost filmată când făcea sex pe stradă cu doi prieteni: Ce a spus după / VIDEO

'Bombardiere cu rază lungă de acţiune au efectuat 178 de zboruri de luptă, loviturile din aer şi de pe mare asupra infrastructurii organizaţiilor teroriste Stat Islamic şi Frontul al-Nosra au fost precise, puternice şi eficiente. Tocmai acest lucru a permis o turnură radicală în lupta împotriva combatanţilor terorişti', a subliniat Putin.

Liderul rus a subliniat că este necesar să fie create condiţii pentru o reglementare politică a conflictului din Siria. 'Conştientizăm cu toţii că situaţia de acolo (din Siria) este complicată şi armata siriană mai trebuie să facă multe, însă cel mai important este să creăm condiţii pentru o reglementare politică în interiorul acestei ţări', a declarat preşedintele Federaţiei Ruse.

Citește și: China le interzice femeilor să se filmeze când mănâncă banane: Care e motivul / VIDEO

De asemenea, potrivit preşedintelui rus, până la sfârşitul lui 2016, nivelul de reînarmare a armatei şi flotei Federaţiei Ruse va ajunge la 50%, scrie agerpres.ro.

Moscova efectuează începând cu 30 septembrie lovituri aeriene în Siria, în susţinerea forţelor regimului Bashar al-Assad.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.