Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin trasează o linie roșie în fața forțelor ucrainene: 'Vom face totul pentru a opri orice amenințare!'

Getty
putin

Autoritățile ruse vor face totul pentru a asigura securitatea Crimeei și a Sevastopolului, această problemă fiind o prioritate astăzi, a declarat președintele rus Vladimir Putin în cadrul unei reuniuni privind dezvoltarea acestor regiuni.

"Este evident că pentru Crimeea și Sevastopol, problemele de securitate sunt o prioritate, mai ales astăzi. Și vom face totul pentru a opri orice amenințare", a spus el, titrează agenția Interfax. Potrivit acestuia, în ciuda tuturor „provocărilor” și „dificultăților”, sarcinile de dezvoltare socio-economică accelerată a acestor regiuni vor fi rezolvate în mod „consecvent și sistematic”. "Implementăm toate planurile noastre de îmbunătățire a calității vieții oamenilor, a veniturilor familiei, de creștere a potențialului investițional, industrial, agrar, turistic al regiunilor, de susținere a antreprenoriatului și a inițiativelor de afaceri, de creare de noi locuri de muncă", a spus președintele.

"Principalul instrument pentru o astfel de activitate cuprinzătoare este programul de stat pentru dezvoltarea socio-economică a Republicii Crimeea și a Sevastopolului. L-am extins și l-am prelungit cu încă doi ani - până în 2027. Valoarea totală a finanțării pentru întreaga perioadă este de peste 1,6 trilioane de ruble, iar majoritatea acestor fonduri le-am alocat deja, inclusiv peste 116 miliarde de ruble , numai în trecut, în 2022", a spus președintele.

A amintit de podul explodat

Putin și-a exprimat încrederea că toate măsurile de refacere a podului din Crimeea după „atacul terorist” vor fi finalizate la timp. "Reconstrucția [podului] după atacul terorist continuă și, sunt sigur, acest proces va fi finalizat, această lucrare va fi finalizată la timp", a declarat liderul de la Kremlin. Putin a reamintit că comunicarea rutieră a fost deja deschisă, iar căile ferate sunt reparate. "Vă rog să spuneți astăzi, să raportați separat cu privire la acest lucru", a concluzionat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.