Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin și apropiații săi au fost tocați mărunt în Parlamentul European, după atacul cibernetic: Fanatici teroriști!

romania-alege.ro
Parlamentul European

„Acești teroriști fanatici trebuie opriți”, spune joi eurodeputatul Eugen Tomac, liderul PMP, după ce siteul Parlamentului European a fost atacat în ziua în care s-a adoptat rezoluția prin care Rusia a fost declarată sponsor al terorismului. El a făcut o pledoarie pentru sprijinirea Ucrainei.

„Rusia nu se dezminte, imediat ce am votat rezoluția prin care am declarat-o drept stat care susține terorismul, pentru a confirma noul statut a și atacat cibernetic Parlamentul European. Acești teroriști fanatici trebuie opriți”, scrie pe Facebook europarlamentarul PMP Eugen Tomac.

Siteul Parlamentului European a fost atacat informatic miercuri, în ziua în care PE a numit Rusia stat sponsor al terorismului.

„Exact în aceste clipe observăm cum site-ul Parlamentului European nu mai funcționează, la doar câteva ore după ce am votat această rezoluție prin care am declarat Rusia drept stat sponsor al terorismului. Nu cred în coincidențe. Sper să fie așa, însă este extrem de grav dacă nu înțelefgea că ceea ce face Putin astăzi, dacă nu oprim la momentul potrivit și nu-i susținem până la capăt pe ucraineni, poate însemna o pierdere mult mai mare mai târziu. Acești oameni au omorât în ultimele luni cel puțin 22.000 de cetățeni la Mariupol, oraș cu peste jumătate de milion de cetățeni, unde au distrus totul în proporție de 95%. La această oră, când noi dezbatem în Parlament, Ucraina este atacată. Toată infrastructura energetică este atacată. Cred că nu avem nevoie de mai multe argumente pentru a merge până la capăt și pentru a-i susține și, evident, sprijini reconstrucția acestei țări afectată de un stat care susține terorismul”, a spus în plenul Parlamentului European eurodeputatul PMP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.