Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin va ajunge personaj de film: DiCaprio va juca rolul preşedintelui rus

Putin sotie

Actorul american Leonardo DiCaprio va juca rolul preşedintelui rus Vladimir Putin într-un thriller politic având ca titlu numele liderului de la Kremlin, transmite EFE, preluând o ştire difuzată marţi de postul de televiziune Dozhd din Rusia. Informaţia apare la numai câteva zile după ce artistul mărturisea, într-un interviu pentru cotidianul german ''Welt am Sonntag'', că i-ar plăcea să-l interpreteze pe Vladimir Putin.

Filmările vor avea loc în acest an în Rusia, SUA şi diferite ţări din Europa, a declarat Valeri Saarian, unul dintre reprezentanţii casei de producţie cinematografică ''Knights Bridge Entertainment'', menţionând că în curând va fi aprobat scenariul, scris de trei persoane. Lungmetrajul va avea un regizor ''cunoscut de toată lumea'', a spus el, fără a da însă numele acestuia. ''De la ofiţer KGB la premier şi preşedinte. Omul-mit. O viziune asupra vieţii private şi a carierei uneia dintre cele mai influente personalităţi din lume'', aşa a descris Valeri Saarian pelicula care va avea premiera în 2017. Vedeta de 41 de ani - care se află în centrul atenţiei datorită interpretării din ''The Reventant'', pentru care candidează la Oscarul din 2106 pentru ''Cel mai bun actor într-un rol principal'' - şi-a dat deja acceptul pentru a juca în ''Putin'', a adăugat sursa citată.

Leonardo DiCaprio s-a întâlnit cu Vladimir Putin în 2010, la Sankt Petersburg, cu ocazia unui summit pentru protejarea tigrilor siberieni. ''Am discutat cu Putin doar despre apărarea acestor animale magnifice'', a precizat cineastul american, care, prin fundaţia pe care o conduce, a oferit sprijin financiar pentru numeroase proiecte privind protejarea acestor feline mari, anunţă Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.