Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Voronin este supărat pe primarul Chișinăului: Pentru PCRM Ion Ceban rămâne un trădător

News.ro
Vladimir Voronin

Președintele Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, nu vede o problemă dacă Ion Ceban și Mișcarea Alternativă Națională ar adera la platforma politică anunțată de PCRM și PSRM, și asta pentru că edilul Capitalei are susținerea chișinăuienilor.

Totuși, spune Voronin, Ceban nu mai are ce căuta în PCRM după ce a trădat formațiunea și s-a alăturat echipei lui Igor Dodon, transmite Deschide.md.

„Pentru istoria Partidului Comuniștilor el rămâne trădător. Dar dacă are votul de încredere al locuitorilor din Chișinău și este primarul general, noi nu-i punem condiții să adere la PCRM. Nu avem nevoie de el în partid”, a declarat liderul comuniștilor.

Amintim că Ion Ceban a părăsit PCRM în septembrie 2012, aderând la PSRM, condusă la acea etapă de Igor Dodon. În decembrie 2021, Ceban a anunțat că intenționează să lanseze Mișcarea Alternativa Națională, care va lupta cu actuala guvernare.

De precizat că PCRM și PSRM au anunțat crearea unui bloc politic permanent. La fel, cele două formațiuni au lansat inițiativa privind crearea unei platforme naționale de opoziție.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.