Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vloggerul Mircea Bravo, nominalizat la titlul de cetăţean de onoare al judeţului Bistriţa-Năsăud

mircea bravo

Vloggerul Mircea Popa, cunoscut sub numele de Mircea Bravo, se află printre cele zece nominalizări pentru titlul de cetăţean de onoare al judeţului Bistriţa-Năsăud din acest an, propunerea fiind înaintată de către deputatul PSD de Bistriţa-Năsăud Bogdan Ivan, primarul oraşului Beclean, Nicolae Moldovan, şi profesorii Cristian şi Nelia Nicula.

Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud va vota vineri, în şedinţă ordinară, propunerile pentru titlul de cetăţean de onoare al judeţului.

Lista include un al doilea tânăr creator de conţinut online, Iosif Ciunterei, care promovează tradiţiile şi obiceiurile străbune şi pentru care au fost depuse recomandări semnate de consilierul judeţean PNL Florin Moldovan, prof. univ. dr. Ioan Bocşa de la Academia de Muzică ''Gheorghe Dima'' Cluj-Napoca, PS Damaschin Dorneanul - episcop vicar al Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor, artistul Paul Surugiu - Fuego şi interpretul de muzică populară Ovidiu Purdea Someş, informează Agerpres.

Creator de conţinut şi comediant, Mircea Popa este născut în judeţul Bistriţa-Năsăud şi a studiat la Colegiul naţional ''Petru Rareş'' din Beclean, perioadă în care a înfiinţat revista ''Esentza'', alături de Cristian Ilişuan şi Marius Pop, revistă care continuă să existe în prezent în mediul online, potrivit informaţiilor din referatul de aprobare a proiectului de hotărâre privind acordarea titlului de cetăţean de onoare.

Întrebat marţi de corespondentul AGERPRES cum a primit această nominalizare, Mircea Popa (Mircea Bravo) a spus că fost plăcut surprins şi că este onorat de această propunere, pe care o vede ca pe o recunoaştere a muncii sale din ultimii ani.

''Am fost plăcut surprins că am fost nominalizat şi totodată reprezintă o mare onoare pentru mine. Nu mă aşteptam să primesc acest titlu, însă mă bucur foarte mult şi sunt recunoscător. (...) Sigur că o voi accepta (nominalizarea - n.r.). După cum am mai spus, este o onoare pentru mine acest lucru şi mă bucură faptul că munca mea din ultimii ani este recunoscută. Nominalizarea aceasta o văd ca pe un semn că am un impact asupra oamenilor'', a declarat Mircea Popa, pentru AGERPRES.

Pentru titlul de cetăţean de onoare al judeţului Bistriţa-Năsăud au mai fost nominalizaţi fostul fotbalist Gavril Pele Balint, creatorul de costume populare Virginia Linul, prof. univ. dr. Ioan Bolovan şi prof. univ. dr. Ioan Sbârciu, la care se adaugă alte propuneri venite din partea instituţiilor de cultură şi mediului de afaceri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.