Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Vocea lumii' va fi aleasă sâmbătă la București

Concursul internațional de cântec  ,,Vocea Lumii,, aduce la București copii din lumea întreagă, care se vor confrunta artistic pe scena Sălii Palatului. Fundația Lumina Instituții de Învățământ și Asociația Turkceder organizează, în perioada 14-15 mai 2016, Concursul internațional de cântec ,,Vocea Lumii,,, la care vor participa concurenți din 14 țări (SUA, Germania, Belarus, Brazilia, Filipine, South Africa, Georgia, Kazakhstan, Macedonia, Nigeria, România, Rusia, Slovenia, Senegal) .

Aceștia vor urca pe 14 mai 2016 pe scena Sălii Palatului din București și vor încânta publicul cu vocile lor. Un juriu internațional , alcătuit din profesioniști din Germania, Rusia, Japonia, Sri Lanka , Kazahstan și desigur România,  va alege câștigătorul concursului ,,Vocea Lumii,,. România va fi reprezentată în acest concurs de Bianca Niță, 16 ani, elevă la Liceul de artă ,,Regina Maria,, din Constanța. Spre încântarea publicului, reprezentanta Sloveniei în acest concurs este câștigătoarea locului trei la Eurovision Junior 2015.

În cadrul aceluiași eveniment organizat de Fundația Lumina Instituții de Învățământ și Asociația Turkceder, pe 15 mai va avea loc un Concurs de cântec în limba turcă , la care vor participa copii din Albania, Azerbaijan, Bosnia Hertegovina, İndonesia, Franța, Kazakhstan, Madagascar, Mozambic, Paraguay, România, Tadjikstan, Tunisia, Ukraina.Țara noastră va fi reprezentată de Robert Olaru, 15 ani, elev la Liceul Internațional de Informatică din Constanța.

Din partea țării noastre, membrii juriului  în cele două zile de concurs vor fi Carmen Trandafir, Liana Stanciu, Gheorghe Zamfir, Alin Oprea și Șerban Huidu.
În cele două zile concurs, spectatorii vor avea ocazia să se bucure de dansuri tradiționale din Serbia, Kazakhstan și Africa de Sud.
Prezentatorii acestui eveniment artistic special vor fi Andreea Marin și George Donikian, un binecunoscut om de televiziune din Australia.

Copiii participanți la acest eveniment cultural special au sosit deja la București, însoțiți de profesori și părinți, iar zilele acestea , pe lângă repetiții intense , se bucură de frumusețile orașului nostru și iau contact cu tradițiile românești.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.