Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vodafone trece la CONCEDIERI: ÎNCHIDE peste 1.000 de magazine din ţări europene, printre care și România

vodafone

Vodafone va închide 15% dintre cele 7.700 de magazine din Europa, iar altele vor fi modernizate, în contextul în care clienţii se orientează din ce în ce mai mult spre achiziţiile online, a anunţat Nick Read, directorul general al companiei, citat de Reuters. Va închide peste 1.000 de magazine din ţări europene

Vodafone va reconfigura reţeaua de magazine din Europa ţinând cont de preferinţele clienţilor, 40% dintre punctele de comercializare urmând să fie transformate până la sfârşitul anului 2021, a explicat Nick Read, informează mediafax.ro.

Citește și: Dezvăluire scandaloasă. Copilul din România, închiriat unui neamț, pentru a fi abuzat sexual

"Dacă ne gândim că 40% dintre tranzacţii devin digitale, atunci acest lucru are impact asupra persoanelor care merg în magazine. Direcţia şi obiectivul magazinelor se schimbă", a afirmat Nick Read în cursul unei conferinţe de presă desfăşurate în oraşul german Düsseldorf.

Vodafone, al doilea operator de telefonie mobilă din lume, va continua aplicarea planului privind deschiderea de magazine în Marea Britanie. În septembrie, Vodafone a anunţat planuri de a deschide 24 de noi magazine de tip franciză în Marea Britanie anul acesta, fiind analizată posibilitatea de a deschide încă 50 în anul 2020.

Citește și: SENZAȚIONAL! Legăturile președintelui Iohannis cu CARNAGIUL din Ialomița

Dar "cred categoric că Germania este inima companiei noastre, deoarece aici se înregistrează 40% din fluxul de încasări. Avem o poziţie extraordinară pe piaţa acestei ţări", a subliniat directorul general Vodafone.

Vodafone Group are divizii în 25 de ţări, 44 de reţele mobile partenere şi operaţiuni de broadband fix în 19 ţări. La 31 decembrie 2018, Vodafone Group avea 700 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile şi 21 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix, incluzând toţi clienţii Vodafone din entităţile create în urma unor fuziuni şi asocieri.

Citește și: FBI intervine direct în cazul Caracal! Doi agenți l-au ‘luat tare’ pe Gheorghe Dincă

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date şi comunicaţii fixe. La finele anului trecut, Vodafone România avea 9,9 milioane de clienţi, dintre care 9,2 milioane utilizatori ai serviciilor mobile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.