Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Voicu Ion Valentin (ALDE: În calitate de consilier general al Municipiului București, am susținut construcția de săli de sport la nivelul Municipiului București

facebook.com
Voicu Ion Valentin

În calitate de consilier general al Municipiului București, am susținut construcția de săli de sport la nivelul Municipiului București, susține Voicu Ion Valentin pe pagina sa de Facebook. El susține că în acest caz e vorba de Școala nr.75 "Leonardo da Vinci" din Sectorul 3 unde lucrările sunt în grafic și totul merge foarte bine:

”Am votat proiectul privind construirea sălii de sport de la Școala nr.75 "Leonardo da Vinci" din Sectorul 3 unde lucrările sunt în termen, iar aceasta va fi dată în folosință cât de curând. Lucrările sunt făcute de Trustul de Cladiri Metropolitane, companie din subordinea Consiliului General al Municipiului București.

Mă bucur foarte mult că aceste lucrări de investiții se fac și am susținut întotdeauna investițiile în infrastructura școlară astfel încât să avem școli la standarde europene.

Scoala Gimnaziala nr. 75, Str. Gheorghe Petrascu nr. 55, Sector 3 - valoarea investitiei -13 milioane lei

Sala de sport, cu teren interior multifuncțional pentru handbal, baschet, volei, fotbal și teren exterior pe terasă este un model (tip) de sala de sport, destinat obiectivului. Construcția cu un regim de înalțime Parter + Mezanin și Terasă, este configurata astfel: la parter sunt prevăzute aparatul de intrare cu cabină pază, vestiarul de grup sanitar și duș pentru persoanele cu dizabilitați, cabinet medical și terenul multifuncțional (handbal, baschet, volei, fotbal). La mezanin sunt amplasate vestiarele separate, respectiv pentru fete și băieți. La nivelul terasei este amplasat un teren de sport exterior, prevăzut cu o incintă perimetrală cu rolul de protecție fonică. Structura este realizată din stâlpi din beton armat și grinzi metalice pentru planșeul terasei. Închiderile sunt realizate din pereți de zidărie termoizolați și finisați cu plăci compozite, in timp ce deschiderile vitrate și translucide sunt realizate din tamplărie din profile de aluminiu și geam termoizolant și panouri din policarbonat.”, scrie el pa Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.