Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Volkswagen intră pe piața americană cu versiunea electrică a emblematicul microbuzul VW. Toate ID. Buzz vor fi construite în Germania

volkswagen-newsroom.com
ID. Buzz vw electric

Volkswagen va începe să vândă versiuni electrice, alimentate de baterii, ale microbuzului său VW în America de Nord, începând cu 2024, ceea ce marchează reintroducerea pe această piaţă a modelului său emblematic, după o pauză de două decenii, transmite Reuters, citat de news.ro.

Introducerea pe piaţă a vehiculului complet electric ID. Buzz va include, de asemenea, o versiune foarte lungă, care poate găzdui până la şapte pasageri şi dispune de o baterie mai mare, de 85 de kilowaţi-oră (kWh), pentru a creşte autonomia.

”Odată cu generaţia T4, microbuzul VW a părăsit SUA şi Canada în urmă cu 20 de ani. Dar microbuzul şi-a păstrat statutul de cult până în prezent”, a spus Volkswagen, într-o declaraţie.

Toate vehiculele ID Buzz pentru piaţa nord-americană vor fi construite la fabrica Volkswagen din Hanovra, Germania, a spus compania, adăugând că bateriile ar putea fi încărcate de la 10% la 80% în 25 de minute la staţiile de încărcare rapidă disponibile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.