Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Volkswagen pune cruce unui scandal care a bubuit în România: vești proaste pentru țara noastră

Volkswagen

Un mare scandal s-a iscat între PSD și PNL, după ce s-a vehiculat informația că Volkswagen caută o nouă țară pentru a decschide o fabrică. Opțiunile erau România și Bulgaria, iar cei de la PSD acuzau PPE-ul că direcționează investiția către Bulgaria.

Citește și: Se înfiripă un mare pol pe stânga / SURSE

Volkswagen lămurește situația și arată că nu caută locații alternative, deoarece evaluează planurile de construire a unei noi fabrici de mașini în Turcia, a spus marţi, Andreas Tostmann, șeful producției VW, transmite Reuters.

„Urmărim evoluțiile. În prezent, planurile pentru Turcia sunt în așteptare. Nu ne uităm activ la locații alternative ”, a spus Tostmann.

Marţi, 15 octombrie, compania Volkswagen a amânat decizia de a construi o fabrică de mașini în Turcia, pe fondul criticilor internaționale asupra operaţiunilor militare din Siria care ar fi putut afecta reputaţia companiei.

"Urmărim cu atenție situația actuală și privim cu îngrijorare evoluțiile", a spus un purtător de cuvânt al companiei, la acel moment.

Pe lista locațiilor luate în calcul pentru noua fabrică s-au aflat ți România și Bulgaria, iar după primul anunț al amânării oficialii români au spus că au făcut demersuri pentru ca România să fie luată din nou în seamă pentru investiția de peste un miliard de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.